Uutiset

Yepzonin teknologialla seurataan maantiellä kulkevia konttikuljetuksia

today21.12.2017

share close

Valmet on on kehittänyt Yepzonin teollisten laitteiden pohjalta palvelun asiakkaidensa logistiikan hallintaan. Yepzonin paikantimella ja Valmetin omaan Valmet DNA -automaatiojärjestelmään integroidulla Integrated Operations -tuotteella seurataan maantiellä kulkevia konttikuljetuksia.

Valmet toimittaa Valmet DNA -automaatiojärjestelmän kolmelle Gasumin biokaasulaitokselle. Lisäksi Valmet toimittaa kaikille Gasumin biokaasulaitoksille sekä kaasun tankkausasemille Suomessa ja Ruotsissa Valmet DNA Integrated Operations -ratkaisun keskitettyyn tiedonkeruuseen ja konttilogistiikan hallintaan.

Ratkaisujen avulla Gasum pystyy keskitetysti hallinnoimaan toimintojaan ja keräämään niistä tietoja. Gasum voi myös hallinnoida kasvavaa tankkausasemaverkostoaan putkiverkon ulkopuolella. Toimitus on osa Gasumin laajaa kokonaisjärjestelmäuudistusta.

Gasumille toimitettava Valmet DNA Integrated Operations -ratkaisu keskitettyyn tiedonkeruuseen ja konttilogistiikan hallintaan kattaa raportoinnin, mittaukset, tuotannonsuunnittelun, käyttöliittymän toiminnanohjausjärjestelmään ja prosessin optimoinnin. Sen tuottaman tiedon avulla käyttäjä pystyy suunnittelemaan logistiikkaa tehokkaasti aikaa ja kustannuksia säästäen.

Small Scale Virtual Pipeline -ratkaisu (SSVP) mahdollistaa tankkausasemien käytön konttien avulla mahdollisimman laajalla alueella. Valmetin ratkaisu tuo tehokkuutta ja turvallisuutta konttien päivittäiseen hallintaan. Niiden seurannassa hyödynnetään pirkanmaalaislähtöisen turvallisuus- ja paikannusalalla kansainvälisesti toimivan Yepzonin toimittamaa kehittynyttä teknologiaa, jossa seurantalaitteiden akun varaus kestää jopa vuoden.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%