Uutiset

Nyrkit heiluivat Hämeenkadulla

Nyrkit heiluivat Hämeenkadulla

Poliisin tiedot kertovat nyrkkien heiluneen Tapaninpäivän ja keskiviikon välisenä yönä Tampereellla.

Hämeenkadulla mies tuli poliisipartion jutulle ja kertoi että häntä oli pahoinpidelty  pubissa noin klo kolmen aikaan.  Miehelle oli tullut riitaa toisen miehen kanssa, jolloiin häntä oli lyöty kasvoihin. Pahoinpitelijä oli ehtinyt poistua paikalta.

Toisessa tapauksessa partio havaitsi Hämeenkadulla, kun mies kaatoi toisen miehen katuun ja löi tätä nyrkillä kasvoihin. Sivullisten kertoman mukaan miehillä oli ollut jo aiemmin riitaa kadulla. Lyöjä vietti loppuyön putkassa epäiltynä pahoinpitelystä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>