Uutiset

Uudenvuoden ilotulitus Ratinan suvannossa

Uudenvuoden ilotulitus Ratinan suvannossa

Kuva: Restamax Oyj[/caption]

Tamperelaisyritykset järjestävät jälleen perinteikkään Timantteja Taivaalla -ilotulituksen uudenvuoden aattoiltana 31.12. Ratinan suvannossa. Yhteistyössä toteutettava tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo seitsemännen kerran peräkkäin.

Tempausta on luotsannut alusta saakka ravintola-alan konkari Teemu Aaltonen yhteistyössä lukuisten paikallisten yritysten kanssa. Tällä kertaa mukana ovat muun muassa tietotekniikkaratkaisuja tarjoava Decens Oy, ravintolayhtiö Restamax Oyj, ravintolatapahtumasivusto Tampereelle.fi, ravintolat Poro ja Tillikka sekä Mainostoimisto Haippi.

Jotta ilotulitusta pääsee ihastelemaan parhailta paikoilta, juhlijoita suositellaan saapumaan paikalle ajoissa ja ruuhkien välttämiseksi julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Tampereen seudun joukkoliikenne lisää uudenvuoden ilotulituksen myötä ylimääräisiä linja-autovuoroja tapahtumaan saapuville. Lisätietoa aikatauluista löytyy osoitteesta aikataulut.tampere.fi.

Ilotulitus alkaa sunnuntaina 31.12. klo 21.50.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>