Uutiset

Uudenvuoden ilotulitus Ratinan suvannossa

today29.12.2017

share close

Kuva: Restamax Oyj[/caption]

Tamperelaisyritykset järjestävät jälleen perinteikkään Timantteja Taivaalla -ilotulituksen uudenvuoden aattoiltana 31.12. Ratinan suvannossa. Yhteistyössä toteutettava tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo seitsemännen kerran peräkkäin.

Tempausta on luotsannut alusta saakka ravintola-alan konkari Teemu Aaltonen yhteistyössä lukuisten paikallisten yritysten kanssa. Tällä kertaa mukana ovat muun muassa tietotekniikkaratkaisuja tarjoava Decens Oy, ravintolayhtiö Restamax Oyj, ravintolatapahtumasivusto Tampereelle.fi, ravintolat Poro ja Tillikka sekä Mainostoimisto Haippi.

Jotta ilotulitusta pääsee ihastelemaan parhailta paikoilta, juhlijoita suositellaan saapumaan paikalle ajoissa ja ruuhkien välttämiseksi julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Tampereen seudun joukkoliikenne lisää uudenvuoden ilotulituksen myötä ylimääräisiä linja-autovuoroja tapahtumaan saapuville. Lisätietoa aikatauluista löytyy osoitteesta aikataulut.tampere.fi.

Ilotulitus alkaa sunnuntaina 31.12. klo 21.50.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%