Uutiset

Salibandykonkari Juha Kivilehto siirtyy Classiciin

Salibandykonkari Juha Kivilehto siirtyy Classiciin

Salibandyn moninkertainen maailmanmestari ja Suomen mestari Juha Kivilehto siirtyy Classicin miesten joukkueeseen. 36-vuotias Kivilehto on solminut Classicin kanssa sopimuksen, joka kattaa kuluvan kauden sekä kauden 2018-2019. Kivilehto siirtyy Tampereelle FC Helsingborgin pelaavan urheilutoimenjohtajan tehtävistä perhesyistä.

Classicin päävalmentaja Petteri Nykkyn mukaan ”Juhis” tuo joukkueeseen ison määrän johtajuutta, kokemusta, ammattimaisuutta ja lisää oppia voittamisesta. Kivilehto on pelannut Salibandyliigan runkosarjassa yli 300 ottelua, ja maaotteluitakin on kertynyt 140.

Kivilehto nähdään Classicin paidassa jo torstaina 4.1, kun Classic kohtaa kotonaan Esport Oilersin.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>