Uutiset

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri julkaisee ensimmäisenä ajantasaiset jonotiedot

today2.1.2018

share close

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri julkaisee ensimmäisenä sairaanhoitopiirinä Suomessa asiakkaidensa hoitoonpääsyn sekä keskeisimpien leikkaustoimenpiteiden odotusajat käytännössä reaaliajassa verkkosivuillaan. Uusi eOdotus-jonomittari on kehitetty yhteistyössä hämeenlinnalaisen Flowmedik Oy:n kanssa.

– Hoidon saatavuus kohtuullisessa ajassa on erittäin tärkeää niin potilaan itsensä kuin myös koko yhteiskunnan kannalta. Jonottaminen ei paranna ketään ja myös lisää sairauden aiheuttamaa haittaa potilaalle ja kustannuksia kaikille. Pyrimme haastamaan jonotietojen jatkuvalla seurannalla julkaisulla itseämme ja myös muita sairaanhoitopiirejä kehittämään hoidon nopeampaa saatavuutta, painottaa KHSHP:n johtaja Hannu Juvonen.

Juvosen mukaan nykyiset terveydenhuoltolain asettamat hoitotakuun rajat eivät ole potilaiden tarpeiden mukaisia. KHSHP asettaa riman huomattavasti korkeammalle.

– Puolen vuoden odotusajat leikkauksiin eivät ole tätä päivää. Ammattilaisemme ovat tehneet hyvää työtä prosessiemme kehittämisessä ja tällä hetkellä olemme jo THL:n vertailujen perusteella Suomen kärkipäätä hoitoonpääsyssä, mutta erittäin kovaksi tavoitteeksi on nyt asetettu 30 päivän mediaaniraja niin hoitoonpääsyn ensikontaktiin kuin keskeisimpien leikkausten odotusajoillekin.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%