Uutiset

Leppäkosken Lämpö alentaa kaukolämmön hintaa

Leppäkosken Lämpö alentaa kaukolämmön hintaa

Leppäkosken Lämpö Oy alentaa 1.2.2018 alkaen kaukolämmön energiamaksuja Parkanossa, Ikaalisissa, Hämeenkyrössä ja Nokialla. Hinnanalennuksen myötä kaukolämmön kokonaishinta laskee noin 1,4 %.

Hinnanalennuksen mahdollistavat yhtiön investoinnit kotimaisiin polttoaineisiin sekä toiminnan tehostaminen. Investoinneilla kotimaisen polttoaineen osuus lämmöntuotannossa on saatu nousemaan lähes 100 %:iin.

Kuluvana vuonna Leppäkosken Lämmön investoinnit kaukolämpöverkkoon ovat kysynnän kasvun myötä mittavat. Kaukolämmön uusien siirtolinjojen rakennustoimet on käynnistetty esimerkiksi Nokialla Kolmenkulman alueella.

Lisäksi vuonna 2018 Leppäkosken Lämpö jatkaa etäluettavien mittareiden asennuksia. Kaukolämmön etämittaukset ovat käytössä Nokialla ja Sastamalan Pehulassa sekä Ikaalisissa. Seuraavaksi vuorossa on Hämeenkyrön alue, jossa kaukolämmön mittaus siirtyy etäluentaan tämän vuoden aikana.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>