Uutiset

OnniBus.com ja Valkeakosken Liikenne aloittavat lipunmyyntiyhteistyön

OnniBus.com ja Valkeakosken Liikenne aloittavat lipunmyyntiyhteistyön

OnniBus.com ja Valkeakosken Liikenne aloittavat lipunmyyntiyhteistyön 8.1.2018 alkaen. Asiakkaat voivat ostaa lipun Valkeakosken ja useiden Pohjanmaan, Keski-Suomen, Savon ja Kainuun paikkakuntien välille OnniBus.comin verkkokaupasta.

Valkeakosken Liikenne tarjoaa tiheän vuorotarjonnan Tampereen ja Valkeakosken välillä. Lippuyhteistyön ansiosta asiakkaat voivat yhdellä lipulla vaihtaa Tampereen linja-autoasemalla OnniBus.comin kaukobussien ja Valkeakosken Liikenteen bussien välillä. Yhteistyöllä pystytään tarjoamaan asiakkaille sujuvat yhdeydet  Valkeakoskelta mm.  Jyväskylään, Kuopioon, Seinäjoelle ja Vaasaan.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>