Uutiset

Syyttäjä: Lähestymiskieltoon määrätty mies tappoi ex-avopuolisonsa ja varasti tämän pankkikortit

Syyttäjä: Lähestymiskieltoon määrätty mies tappoi ex-avopuolisonsa ja varasti tämän pankkikortit

Syyttäjä vaatii 35-vuotiaalle miehelle vähintään 11 vuoden vankeusrangaistusta Tampereen Lielahden viimesyksyisestä henkirikoksesta. Tapauksen käsittely on alkanut Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Syyttäjän mukaan mies tappoi puukottamalla entisen avopuolisonsa tämän omakotitalossa. Sen jälkeen mies varasti naisen koruja ja pankkikortit, joilla hän nosti satoja euroja.

Syytetty oli määrätty elokuussa laajennettuun lähestymiskieltoon, jolla oli tarkoitus suojella 45-vuotiasta naista ja tämän lasta. Kiellon mukaan mies ei muun muassa saanut oleskella naisen asunnossa tai sen läheisyydessä.

Henkirikos tapahtui syyskuun toisena viikonloppuna. Syyttäjän mukaan mies tuli asuntoon ja tappoi naisen pistämällä tai viiltämällä tätä kerran veitsellä kaulan alueelle.

Mies on esitutkinnassa myöntänyt aiheuttaneensa naisen kuoleman. Hän kuitenkin kiistää, että se oli hänen tarkoituksensa.

Syyttäjän mukaan miehen täytyi ymmärtää, että hänen teostaan on varsin todennäköisesti seurauksena uhrin kuolema.

Miestä vastaan on nostettu syytteet taposta, varkaudesta, kahdesta lähestymiskiellon rikkomisesta sekä maksuvälinepetoksesta.

STT

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>