Uutiset

Tampereen kaupungin toiminta-avustukset haettavina

Tampereen kaupungin toiminta-avustukset haettavina

Tampereen kaupungin vuoden 2018 toiminta-avustukset ovat yhdistysten ja yhteisöjen haettavina tammikuun loppuun asti. Sivistys- ja kulttuurilautakunta sekä sosiaali- ja terveyslautakunta myöntävät toiminta-avustukset hakemusten perusteella.

Avustus voidaan myöntää rekisteröityneille yhdistyksille tai yhteisöille, jotka ovat toimineet vähintään yhden kalenterivuoden ennen avustuksen hakua.Toiminta-avustusta haetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella, joka löytyy Tampereen kaupungin verkkosivuilta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>