Uutiset

Solo Sokos Hotel Torni Tampereelle jälleen kansainvälinen matkailualan palkinto

today8.1.2018

share close

Kuvaaja: Aki Rask / Akifoto Oy[/caption]

Suomen korkein hotelli Solo Sokos Hotel Torni Tampere ansioitui kansainvälisessä Travel & Hospitality Awards -kilpailussa. Tamperelaishotellille myönnettiin Suomen Unique Hotel of the Year 2018 -palkinto osoituksena hotellin tasokkuudesta sekä palvelujen korkeasta laadusta.

Vuosittain järjestettävän maailmanlaajuisen Travel & Hospitality Awards -kilpailun osallistujat valikoituvat ehdotusten perusteella. Maittain ja maanosittain jaettavia palkintoja myönnetään eri kategorioissa, joita ovat esimerkiksi perheystävälliset, modernit ja putiikkihotellit. Hotelleja arvioidaan muun muassa sijainnin, designin ja palvelujen tasokkuuden näkökulmista. Voittajat valitsee asiantuntijoista muodostuva raati, johon kuuluu esimerkiksi matkailualan ammattilaisia, bloggaajia ja median edustajia.

Vuonna 2014 avattu hotelli on menestynyt myös aiemmin kansainvälisissä kilpailuissa. Nyt saadun palkinnon lisäksi hotellille on myönnetty Luxury Hotel of the Year -palkinto vuosina 2015 ja 2017, ja se on ollut ehdolla parhaaksi eurooppalaiseksi hotelliksi kansainvälisessä Hotel & Property Awards -kilpailussa. Hotelli on saanut myös tunnustusta Tampereen kaupungin vuoden 2014 Hyvän rakentamisen palkinnon sekä Vuoden valaistuskohde 2015 -palkinnon myötä.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%