Uutiset

Poliisi varoittaa heikoista jäistä

Poliisi varoittaa heikoista jäistä

Sisä-Suomen poliisi varoittaa heikosta jäätilanteesta. Lauhat säät, runsas lumentulo ja paikoin voimakkaat juoksutukset ovat aiheuttaneet sen, että koko Suomessa varmasti kantavia jäitä löytyy lähinnä Lapista. Myös Suomen ympäristökeskus Syke varoittaa omilla sivuilla heikoista jäistä Keski-Suomessa.

Jään paksuuteen ei ole kuitenkaan luottamista, sillä paikalliset vaihtelut ovat suuria. Runsaat lumisateet ovat tuoneet järville peittoa, joka estää teräsjään muodostumista, eikä riittäviä pakkasiakaan ole ollut. Jää voi olla niin sanottua heikkoa kohvajäätä.

Varoituksista huolimatta Mäntästä on tullut tietoja, joiden mukaan joku on jo yrittänyt päästä autolla jäälle.

Poliisi kehottaa vanhempia keskustelemaan jäätilanteesta nuorten kanssa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>