Uutiset

Postimuseolle kävijäennätys

Postimuseolle kävijäennätys

Postimuseo ylsi viime vuonna kaikkien aikojen kävijäennätykseensä. Yhteensä kävijöitä vuoden 2017 aikana oli 173 019. Postimuseon muutto Tampereelle ja näyttelytoiminnan liittäminen osaksi Vuosisadan museona palkittua museokeskus Vapriikkia on osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi.

Myös alkaneesta vuodesta odotetaan Postimuseossa vilkasta. Pienlehtiä ja punkpostia -näyttely jatkuu marraskuulle asti ja sen yhteydessä on myös erilaisia tapahtumia, kuten punkfestarit helmikuun alussa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>