Uutiset

Heikoista jäistä varoitetaan, Mäntässä yritetty jopa autolla jäälle

Heikoista jäistä varoitetaan, Mäntässä yritetty jopa autolla jäälle

Kuuluvuusalueella varoitetaan heikoista jäistä. Lauhat säät, runsas lumentulo ja paikoin voimakkaat juoksutukset ovat aiheuttaneet sen, että koko Suomessa varmasti kantavia jäitä löytyy lähinnä Lapista. Myös Suomen ympäristökeskus Syke varoittaa heikoista jäistä.

Jään paksuuteen ei ole luottamista, sillä paikalliset vaihtelut ovat suuria. Varoituksista huolimatta poliisi kertoo, että Mäntässä on yritetty mennä jäälle autolla.  Vanhempia pyydetään keskustelemaan jäätilanteesta nuorten kanssa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>