Uutiset

Jouluyönä tapahtuneesta pahoinpitelystä kaivataan vihjeitä

Jouluyönä tapahtuneesta pahoinpitelystä kaivataan vihjeitä

Sisä-Suomen poliisi pyytää yleisöhavaintoja joulupäivän vastaisena yönä sattuneesta pahoinpitelystä. Kello 3.45 pahoinpideltiin kahta miestä Hämeenkadulla ravintola Selvin läheisyydessä lyömällä ja potkimalla. Molemmat uhrit saivat eriasteisia vammoja.

Rikoksesta epäilty seurue poistui osin ajoradalla tapahtuneen kahakan jälkeen juosten paikalta. Tutkinnassa on selvinnyt, että kyseessä oli neljän hengen seurue, joista yhdellä tekijöistä oli yllään punainen tai oranssi toppatakki ja yhdellä musta pilottitakki.

Kaikki tiedot tapahtuneesta tulee ilmoittaa poliisille joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>