Uutiset

Kerrostalossa paloi Tampereen Kalkussa, henkilövahingoilta vältyttiin

Kerrostalossa paloi Tampereen Kalkussa, henkilövahingoilta vältyttiin

Kerrostalossa syttyi tulipalo viime yönä Tampereen Kalkussa. Lehdenjakaja huomasi Kiviniemenkadulla syttyneen palon ja hälytti pelastuslaitoksen paikalle. Alkusammutuksen kohteessa teki lähistöllä ollut poliisipartio.

Pelastuslaitos tarkasti ja tuuletti tilat saavuttuaan palopaikalle. Henkilövahinkoja tapauksessa ei sattunut. Tulipalo oli syttynyt parvekkeella olleesta ulkotulesta, joka oli sytyttänyt vaatteita palamaan. Tulipalo ei levinnyt sisätiloihin eikä rakenteisiin.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>