Uutiset

Hämeensillan uudelleen rakentamista valmistellaan

today12.1.2018

share close

Tampereella Hämeensillan uudelleen rakentaminen alkaa valmistelevilla töillä ensi viikolla eli 15.1.2018 alkaen. Ensi vaiheessa Verkarannan puisto aidataan työmaa-alueeksi. Tällöin kevyen liikenteen väylän yhteys kosken rannassa katkeaa puiston kohdalla sekä Hämeensillan itäreunassa olevalla alikulkukäytävällä.

Silta tullaan rakentamaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa puretaan ja rakennetaan sillan eteläinen puoli ja liikenne siirretään kokonaisuudessaan sillan pohjoiselle reunalle. Toisessa vaiheessa työn alle otetaan pohjoinen puoli ja liikenne siirretään eteläiselle reunalle.

Varsinainen siltaurakka alkaa viikolla kuusi eli 5.2.2018, jolloin myös tehdään ensin liikennejärjestelyjä. Ensimmäinen vaihe valmistuu joulukuussa 2018 ja toinen vaihe lokakuun 2019 lopussa. Tämän jälkeen käynnistyy sillalla raitiotien sekä pintarakenteiden rakentaminen.

Uusi silta tulee olemaan ulkonäöllisesti samanlainen kuin nykyinen. Uutena asiana rakennetaan uusi kevyen liikenteen alikulkuyhteys myös sillan länsipuolelle (Tempon tunneli).

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%