Uutiset

Metsäkylän koulun laajennus etenee Ylöjärvellä

Metsäkylän koulun laajennus etenee Ylöjärvellä

Ylöjärvellä Metsäkylän yhtenäiskoulun laajennus ja saneeraus on edennyt toisen vaiheen harjannostajaisiin. Laajennuksen toisen vaiheen kerrosala on noin 1800 neliömetriä. Laajennus sisältää mm. perus- ja aineopetustiloja, sekä uuden palloilusalin oheistiloineen.

Kolmas vaihe valmistuu vuoden 2018 lopussa, se käsittää uudet neuvola- ja kouluterveydenhoidon tilat sekä seitsemän opetustilaa siirtokelpoisena rakennuksena.  Koulussa on tänä lukuvuonna lähes 650 oppilasta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>