Uutiset

Vesitaidot halutaan kaikkien kansalaistaidoiksi

Vesitaidot halutaan kaikkien kansalaistaidoiksi

Vesitaidot halutaan kaikkien kansalaistaidoiksi. Tänä vuonna Koululiikuntaliiton koordinoimassa Vesisankarit-hankkeessa kahdeksan eri järjestöä edistävät yhteistyössä vesiturvallisuutta, uimataitoa, veneilytaitoja ja ensiaputaitoja.

Suomen kaikki uimahallit ja kylpylät on haastettu toteuttamaan Vesisankarit-tapahtuma vuoden 2018 aikana. Tapahtumissa harjoitellaan vesillä liikkumisen taitoja toiminnallisilla rastipisteillä, ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>