Uutiset

Raju yö Tampereella: lasinsirpaleita kasvoissa ja kaduilla

today13.1.2018

share close

Tampereella sattui perjantain ja lauantain välisenä yönä useita pahoinpitelyjä sekä vahingontekoja. Erityisesti juoma-astioita käytettiin vahingoittamistarkoituksessa.

Hämeenkadulla sijaitsevassa ravintolassa pahoinpideltiin noin 30-vuotiasta miestä  lauantaina klo 02.26 aikaan. Poliisipartio tapasi paikalla uhrin, jonka kasvoissa oli verta vuotavia haavoja. Uhrin kertoman mukaan häntä oli lyöty tuopilla kasvoihin tupakkakopissa. Ensihoidon mukaan uhrin nenä oli mahdollisesti murtunut. Tapahtunutta tutkitaan pahoinpitelynä.

Poliisipartio hälytettiin klo 03.46 Tampereen Aleksanterinkadulla sijaitsevaan ravintolaan, jossa oli tapahtunut pahoinpitely. Paikalta otettiin kiinni parikymppinen nainen, joka oli lyönyt samanikäistä naista kahdesti tuopilla kasvoihin. Poliisipartion saapuessa paikalle rikoksesta epäilty nainen oli lyömässä tyhjällä tuopilla vielä kertaalleen asianomistajaa, mutta poliisimies sai estettyä lyönnin. Rikoksesta epäilty nainen kuljetettiin poliisiasemalle. Haavan kasvoihinsa saanut asianomistaja lähti ambulanssilla Acutaan.

Hätäkeskukseen tuli klo 05.07 ilmoitus, jonka mukaan Tampereella Hämeenkatu 13 kohdalla oli rikottu bussipysäkin lasi. Paikalla ollut vartija osoitti poliisipartiolle Hatanpään Valtatiellä liikkuneen miehen, jota epäillään vahingonteosta. Poliisipartio otti 25-vuotiaan miehen kiinni ja kuljetti tämän poliisiasemalle.

Niemikadulla 1970-luvulla syntynyt mies rikkoi kiinteistön ulko-oven lasin. Poliisi hälytettin paikalle klo 05.41. Vahingonteosta epäillyn miehen aamu jatkui poliisiasemalla.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%