Uutiset

Auto suistui metsään Orituvan lähellä, metsään paennut mies oli etsintäkuulutettu

Auto suistui metsään Orituvan lähellä, metsään paennut mies oli etsintäkuulutettu

Orivedeltä poliisi sai myöhään lauantai-iltana 13.1.  ilmoituksen että auto oli ajautunut tieltä Orituvan lähistöllä Pukalan notkossa ja autosta oli poistunut mies kohti metsää. Auto oli seilannut kaistoilla ennen ulosajoa.

Poliisi seurasi autolta poistuneita jälkiä ja löysi auton lähistöltä lumikasan takaa maassa makaavan miehen. Hän kieltäytyi puhalluskokeesta ja kuljetettiin Acutaan verikokeeseen. Mies oli ajokiellossa ja hänellä oli voimassa olevia etsintäkuulutuksia. Mies otettiin kiinni poliisiasemalle.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>