Yleinen

Lempääläläinen Tuukka Liuha: ”Vanhnen on arvostettu ja yhteistyökykyinen johtaja lännessä ja idässä”

today16.1.2018

share close

Presidentin päätehtävä on johtaa ulkopolitiikkaa yhteistyössä hallituksen ja pääministerin kanssa. Keskustan Matti Vanhasella on ehdokkaista ainoana pitkä kokemus Suomen ulkosuhteiden ja erityisesti Euroopan unionin politiikan hoidosta pitkäaikaisen pääministeriytensä ansiosta. Hän tuntee hyvin kansainvälisten ratkaisujen yhteydet ja vaikutukset maahamme. Vanhanen on arvostettu yhteistyökykyisenä johtajana niin EU:ssa kuin Venäjälläkin. Tällä perusteella Pirkanmaan Keskustan lempääläläinen puheenjohtaja Tuukka Liuha soisi Vanhasesta saatavan seuraavan valtionpäämiehen.

– Näytetään jälleen kerran mallia muille siinä, miten aito kansanvalta toimii. Presidentinvaalin voittaja on selvillä vasta äänten laskennan jälkeen, Tuukka Liuha muistuttaa.[/caption]

Tuukka Liuha nostaa esille tasavallan presidentin merkittävän roolin maamme kansainvälisen tunnettuuden vahvistajana. Hänen mukaansa presidentti voi toimia ovien avaajana pirkanmaalaisille yrityksille, jotka hakeutuvat kehittyville markkinoille.
– Maakunnassamme on merkittävä määrä vientiyrityksiä, jotka toimivat perinteisillä aloilla ja nousevilla uusilla toimialoilla. Teknologia- ja palveluvienti on hyvässä kasvussa. Lisäksi Tampere3:n ansiosta maakuntamme on vahvasti kansainvälisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen keskittymä, lempääläläiskannattaja sanoo.

Liuhan mukaan parhaillaan menossa oleva presidentinvaalikampanja nostaa esiin eri ehdokkaiden välisiä eroja.
– Keskustan ja Matti Vanhasen linja poikkeaa selkeästi esimerkiksi Suomen jäsenyyttä NATO:ssa tukevasta Kokoomuksen politiikasta. Keskustan presidenttiehdokkaan läpimeneminen vahvistaisi maamme pitkäaikaista linjaa sotilaallisesti puolueettomana maana.
Liuhan presidentti on vahva arvojohtaja, joka kykenee yhdistämään kansan yhteisrintamaan vaikeidenkin ongelmien äärellä.
– Presidentin on tuotava esille yhteiskuntamme haasteita, hän näkee.

MATTI PULKKINEN

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

Katso myös nämä

Yleinen

Poliisi otti kiinni eilisessä junaonnettomuudessa mukana olleen auton kuljettajan

Henkilöauto ja taajamajuna törmäsivät toisiinsa eilen alkuillasta Mänttä-Vilppulassa. Onnettomuudessa loukkaantui kolme, henkilöauton kyydissä ollutta, matkustajaa ja heidät toimitettiin sairaalaan saamaan jatkohoitoa. Ajoneuvon kuljettaja, keski-suomalainen mieshenkilö, tarkastettiin paikalla lääkintähenkilöstön toimesta, jonka jälkeen hänet on toimitettu kiinniotettuna poliisin tiloihin. Junan matkustajia, jotka ovat mahdollisesti loukkaantuneet tai heillä on muita korvausvaateita, pyydetään ottamaan […]

today19.8.2020


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%