Yleinen

Vesilahtelainen Ari Perämaa Huhtasaaresta: "Pääkaupungin ulkopuolelta tuleva presidentti ymmärtäisi koko maan asioita"

Vesilahtelainen Ari Perämaa Huhtasaaresta: "Pääkaupungin ulkopuolelta tuleva presidentti ymmärtäisi koko maan asioita"

– Tarjoamme presidenttikahvit kaikille vesilahtelaisille Lauran päivän kunniaksi. Samalla kerromme Huhtasaaresta tulevan suomalaisten etuja ajavan koko kansan valtionjohtajan, Ari Perämaa kertoo.[/caption]

Jos maamme presidentiksi valittaisiin henkilö, joka ei olisi pääkaupunkiseutukeskeinen, hän saattaisi ymmärtää paremmin kuin metropolissa elävä henkilö koko maan asioita. Näin ajattelee Perussuomalaisten Pirkanmaan piiri ry:n vesilahtelainen hallituksen jäsen Ari Perämaa, joka liputtaa vaalissa Laura Huhtasaaren puolesta.

Ari Perämaa kuvaa Laura Huhtasaarta edustavaksi Suomi-neidoksi.
– Huhtasaari pitää maamme kansan puolta tasapuolisesti. Hän on tavallinen, konstailematon ja ryvettymätön ihminen, hän luonnehtii.
Vesilahtelaiskannattaja uskoo, että Huhtasaari toimisi presidenttinä aktiivisena keskustelun avaajana, ja hän olisi kansalle kannustava esikuva.

Perämaan mukaan parhaillaan käynnissä oleva presidentinvaalikampanja sataa perussuomalaisten laariin.
– Kampanjan aikana voimme tuoda esille puolueellemme tärkeitä asioita. Avaamme arvomaailmaamme ja kirkastamme imagoamme. Meillä on mahdollisuus poistaa oikealla tiedolla ihmisillä mahdollisesti meistä vallitsevia turhia ennakkoluuloja, hän tarkentaa.
Perämaan mukaan on täysin selvää, että presidentiksi valittuaan Laura Huhtasaari luopuisi puolueensa jäsenkirjasta. Koko kansan johtaja on poliittisesti sitoutumaton.

Jos Huhtasaaresta tulisi tammivaaleissa tasavallan presidentti, vesilahtelaiskannattaja on varma, että Huhtasaari tarttuisi ilmeneviin vääryyksiin ja edistäisi ihmisten välistä tasa-arvoa.

MATTI PULKKINEN

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>