Yleinen

Vesilahtelainen Ari Perämaa Huhtasaaresta: ”Pääkaupungin ulkopuolelta tuleva presidentti ymmärtäisi koko maan asioita”

today16.1.2018

share close

– Tarjoamme presidenttikahvit kaikille vesilahtelaisille Lauran päivän kunniaksi. Samalla kerromme Huhtasaaresta tulevan suomalaisten etuja ajavan koko kansan valtionjohtajan, Ari Perämaa kertoo.[/caption]

Jos maamme presidentiksi valittaisiin henkilö, joka ei olisi pääkaupunkiseutukeskeinen, hän saattaisi ymmärtää paremmin kuin metropolissa elävä henkilö koko maan asioita. Näin ajattelee Perussuomalaisten Pirkanmaan piiri ry:n vesilahtelainen hallituksen jäsen Ari Perämaa, joka liputtaa vaalissa Laura Huhtasaaren puolesta.

Ari Perämaa kuvaa Laura Huhtasaarta edustavaksi Suomi-neidoksi.
– Huhtasaari pitää maamme kansan puolta tasapuolisesti. Hän on tavallinen, konstailematon ja ryvettymätön ihminen, hän luonnehtii.
Vesilahtelaiskannattaja uskoo, että Huhtasaari toimisi presidenttinä aktiivisena keskustelun avaajana, ja hän olisi kansalle kannustava esikuva.

Perämaan mukaan parhaillaan käynnissä oleva presidentinvaalikampanja sataa perussuomalaisten laariin.
– Kampanjan aikana voimme tuoda esille puolueellemme tärkeitä asioita. Avaamme arvomaailmaamme ja kirkastamme imagoamme. Meillä on mahdollisuus poistaa oikealla tiedolla ihmisillä mahdollisesti meistä vallitsevia turhia ennakkoluuloja, hän tarkentaa.
Perämaan mukaan on täysin selvää, että presidentiksi valittuaan Laura Huhtasaari luopuisi puolueensa jäsenkirjasta. Koko kansan johtaja on poliittisesti sitoutumaton.

Jos Huhtasaaresta tulisi tammivaaleissa tasavallan presidentti, vesilahtelaiskannattaja on varma, että Huhtasaari tarttuisi ilmeneviin vääryyksiin ja edistäisi ihmisten välistä tasa-arvoa.

MATTI PULKKINEN

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

Katso myös nämä

Yleinen

Poliisi otti kiinni eilisessä junaonnettomuudessa mukana olleen auton kuljettajan

Henkilöauto ja taajamajuna törmäsivät toisiinsa eilen alkuillasta Mänttä-Vilppulassa. Onnettomuudessa loukkaantui kolme, henkilöauton kyydissä ollutta, matkustajaa ja heidät toimitettiin sairaalaan saamaan jatkohoitoa. Ajoneuvon kuljettaja, keski-suomalainen mieshenkilö, tarkastettiin paikalla lääkintähenkilöstön toimesta, jonka jälkeen hänet on toimitettu kiinniotettuna poliisin tiloihin. Junan matkustajia, jotka ovat mahdollisesti loukkaantuneet tai heillä on muita korvausvaateita, pyydetään ottamaan […]

today19.8.2020

Post comments (0)

Comments are closed.


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%