Yleinen

Ylöjärveläinen Juho Ojares Niinistöstä: "Arvojohtaja rauhoittelee, yhdistää ja puhuttelee kansaa"

Ylöjärveläinen Juho Ojares Niinistöstä: "Arvojohtaja rauhoittelee, yhdistää ja puhuttelee kansaa"

Tasavallan presidentin on oltava arvojohtaja. On aivan oikein, että valtionpäämies ottaa kantaa maamme sisäisiin asioihin. Hän voi ilmaista mielipiteensä, puhutella, rauhoitella ja yhdistää kansalaisia. Näin pohtii Pirkanmaan Kokoomuksen ylöjärveläinen varapuheenjohtaja Juho Ojares, joka vartoaa jatkokautta istuvalle presidentille Sauli Niinistölle.

– Presidentin antamalla kuvalla on hyvin suuri merkitys siihen, miltä Suomi näyttää maailmalla. Kansanliikkeen ehdokas Sauli Niinistö nauttii laajaa arvostusta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, Juho Ojares iloitsee.[/caption]

Juho Ojares on mieltynyt Sauli Niinistön ilmaisuun, jossa hän sanoo: "Minä rakastan tätä maata."
– Olemme nähneet kuuden viime vuoden aikana, että Niinistöllä on erinomainen osaaminen ulko- ja turvallisuuspolitiikassa, hän kiittää.
Ojareksen mielestä on Suomen etu, että maan johdossa on ihminen, joka nauttii arvostusta ja luottamusta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Kokoomuskannattajan mukaan Niinistö on onnistunut myös arvojohtajuudessaan.
– Presidentti on tullut julkisuuteen, kun maassamme on ollut jokin kansaa jakava kriisi. Niinistö yhdistää suomalaisia, Ojares arvostaa.
Koska Suomi elää viennistä, Juho Ojares toivoo pirkanmaalaisten yritysten pärjäävän hyvin tulevaisuudessakin. Hänen mukaansa presidentti voi olla maakunnan asialla edistäessään pirkanmaalaisten vientiyritysten jalkaantumista uusille markkina-alueille.
Sauli Niinistö on tämänkertaisessa vaalissa valitsijayhdistyksen ehdokas. Ojareksen mukaan Niinistön ratkaisu on osoittanut oikeutuksensa.
– Presidentti nauttii laajaa kansansuosiota, ylöjärveläiskannattaja perustelee.

MATTI PULKKINEN

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>