Yleinen

Ylöjärveläinen Juho Ojares Niinistöstä: ”Arvojohtaja rauhoittelee, yhdistää ja puhuttelee kansaa”

today16.1.2018

share close

Tasavallan presidentin on oltava arvojohtaja. On aivan oikein, että valtionpäämies ottaa kantaa maamme sisäisiin asioihin. Hän voi ilmaista mielipiteensä, puhutella, rauhoitella ja yhdistää kansalaisia. Näin pohtii Pirkanmaan Kokoomuksen ylöjärveläinen varapuheenjohtaja Juho Ojares, joka vartoaa jatkokautta istuvalle presidentille Sauli Niinistölle.

– Presidentin antamalla kuvalla on hyvin suuri merkitys siihen, miltä Suomi näyttää maailmalla. Kansanliikkeen ehdokas Sauli Niinistö nauttii laajaa arvostusta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, Juho Ojares iloitsee.[/caption]

Juho Ojares on mieltynyt Sauli Niinistön ilmaisuun, jossa hän sanoo: ”Minä rakastan tätä maata.”
– Olemme nähneet kuuden viime vuoden aikana, että Niinistöllä on erinomainen osaaminen ulko- ja turvallisuuspolitiikassa, hän kiittää.
Ojareksen mielestä on Suomen etu, että maan johdossa on ihminen, joka nauttii arvostusta ja luottamusta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Kokoomuskannattajan mukaan Niinistö on onnistunut myös arvojohtajuudessaan.
– Presidentti on tullut julkisuuteen, kun maassamme on ollut jokin kansaa jakava kriisi. Niinistö yhdistää suomalaisia, Ojares arvostaa.
Koska Suomi elää viennistä, Juho Ojares toivoo pirkanmaalaisten yritysten pärjäävän hyvin tulevaisuudessakin. Hänen mukaansa presidentti voi olla maakunnan asialla edistäessään pirkanmaalaisten vientiyritysten jalkaantumista uusille markkina-alueille.
Sauli Niinistö on tämänkertaisessa vaalissa valitsijayhdistyksen ehdokas. Ojareksen mukaan Niinistön ratkaisu on osoittanut oikeutuksensa.
– Presidentti nauttii laajaa kansansuosiota, ylöjärveläiskannattaja perustelee.

MATTI PULKKINEN

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

Katso myös nämä

Yleinen

Poliisi otti kiinni eilisessä junaonnettomuudessa mukana olleen auton kuljettajan

Henkilöauto ja taajamajuna törmäsivät toisiinsa eilen alkuillasta Mänttä-Vilppulassa. Onnettomuudessa loukkaantui kolme, henkilöauton kyydissä ollutta, matkustajaa ja heidät toimitettiin sairaalaan saamaan jatkohoitoa. Ajoneuvon kuljettaja, keski-suomalainen mieshenkilö, tarkastettiin paikalla lääkintähenkilöstön toimesta, jonka jälkeen hänet on toimitettu kiinniotettuna poliisin tiloihin. Junan matkustajia, jotka ovat mahdollisesti loukkaantuneet tai heillä on muita korvausvaateita, pyydetään ottamaan […]

today19.8.2020


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%