Yleinen

Ylöjärveläinen Sami Vastamäki Kyllösestä: ”Kyseenalaistaja ja uuden luoja”

today16.1.2018

share close

Usein valtavirran pinttyneitä käsityksiä pidetään totuuksina etsimättä vaihtoehtoja. Pirkanmaan Vasemmiston piirihallituksen ylöjärveläinen varajäsen Sami Vastamäki toivoo, että europarlamentaarikko Merja Kyllösestä tulisi seuraava presidentti, koska hänet tunnetaan kyseenalaistajana ja uuden luojana.

– Äänestän itse. Jokainen ääni on yhtä arvokas ääntenlaskennassa, toivottavasti myös ääntenlaskennan jälkeen, Sami Vastamäki odottaa.[/caption]

Sami Vastamäki toivottaa tervetulleeksi ennakkoluulottoman ja laajakatseisen presidentin. Sellainen ylöjärveläiskannattajan mielestä on Suomea liikenneministerinäkin pöllyttänyt Merja Kyllönen.
Vastamäellä on paljon odotuksia valittavalle presidentille. Hänen mukaansa Kyllösen valinta tasavallan ykkösvirkaan säteilisi myös maakuntiin, joissa parannettaisiin keskusteluilmapiiriä.
– Tällä hetkellä tuntuu siltä, että vaihtoehtojen esittäminen koetaan asioiden vastustamiseksi ja vastaavasti ihmisen puolustaminen toisen ihmisen vastustamiseksi, hän harmittelee.

Vastamäen mukaan suomalainen yhteiskunta kaipaa innovatiivisuuden tukemista.
– Uusi teknologia ei tarkoita sitä, että meidän pitäisi hylätä vanha osaamisemme. Meidän on keksittävä uusia tapoja hyödyntää osaamistamme. Meillä presidentti nähdään monesti ulkomaanviennin promoottorina. Tämän lisäksi valtionjohtaja voi edistää kotimaista verkostoitumista, hän ehdottaa.
Vastamäki arvostaa omaa ehdokastaan, koska Merja Kyllönen osaa suunnata sanansa ja tekonsa niin, että niillä on vaikutusta. Ylöjärveläistukijan mukaan presidentin on tuotava takaisin oikeudenmukaisuus ja ihmisarvo poliittiseen keskusteluun.

MATTI PULKKINEN

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

Katso myös nämä

Yleinen

Poliisi otti kiinni eilisessä junaonnettomuudessa mukana olleen auton kuljettajan

Henkilöauto ja taajamajuna törmäsivät toisiinsa eilen alkuillasta Mänttä-Vilppulassa. Onnettomuudessa loukkaantui kolme, henkilöauton kyydissä ollutta, matkustajaa ja heidät toimitettiin sairaalaan saamaan jatkohoitoa. Ajoneuvon kuljettaja, keski-suomalainen mieshenkilö, tarkastettiin paikalla lääkintähenkilöstön toimesta, jonka jälkeen hänet on toimitettu kiinniotettuna poliisin tiloihin. Junan matkustajia, jotka ovat mahdollisesti loukkaantuneet tai heillä on muita korvausvaateita, pyydetään ottamaan […]

today19.8.2020


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%