Yleinen

Ylöjärveläinen Sami Vastamäki Kyllösestä: "Kyseenalaistaja ja uuden luoja"

Ylöjärveläinen Sami Vastamäki Kyllösestä: "Kyseenalaistaja ja uuden luoja"

Usein valtavirran pinttyneitä käsityksiä pidetään totuuksina etsimättä vaihtoehtoja. Pirkanmaan Vasemmiston piirihallituksen ylöjärveläinen varajäsen Sami Vastamäki toivoo, että europarlamentaarikko Merja Kyllösestä tulisi seuraava presidentti, koska hänet tunnetaan kyseenalaistajana ja uuden luojana.

– Äänestän itse. Jokainen ääni on yhtä arvokas ääntenlaskennassa, toivottavasti myös ääntenlaskennan jälkeen, Sami Vastamäki odottaa.[/caption]

Sami Vastamäki toivottaa tervetulleeksi ennakkoluulottoman ja laajakatseisen presidentin. Sellainen ylöjärveläiskannattajan mielestä on Suomea liikenneministerinäkin pöllyttänyt Merja Kyllönen.
Vastamäellä on paljon odotuksia valittavalle presidentille. Hänen mukaansa Kyllösen valinta tasavallan ykkösvirkaan säteilisi myös maakuntiin, joissa parannettaisiin keskusteluilmapiiriä.
– Tällä hetkellä tuntuu siltä, että vaihtoehtojen esittäminen koetaan asioiden vastustamiseksi ja vastaavasti ihmisen puolustaminen toisen ihmisen vastustamiseksi, hän harmittelee.

Vastamäen mukaan suomalainen yhteiskunta kaipaa innovatiivisuuden tukemista.
– Uusi teknologia ei tarkoita sitä, että meidän pitäisi hylätä vanha osaamisemme. Meidän on keksittävä uusia tapoja hyödyntää osaamistamme. Meillä presidentti nähdään monesti ulkomaanviennin promoottorina. Tämän lisäksi valtionjohtaja voi edistää kotimaista verkostoitumista, hän ehdottaa.
Vastamäki arvostaa omaa ehdokastaan, koska Merja Kyllönen osaa suunnata sanansa ja tekonsa niin, että niillä on vaikutusta. Ylöjärveläistukijan mukaan presidentin on tuotava takaisin oikeudenmukaisuus ja ihmisarvo poliittiseen keskusteluun.

MATTI PULKKINEN

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>