Uutiset

Tampere haluaa lisää matkailijoita

today18.1.2018

share close

Tampere haluaa kasvattaa matkailijoiden määrää. Elinvoima- ja osaamislautakunta on hyväksynyt sopimuksen matkailu ja tapahtumapalvelujen hankinnasta Visit Tampere Oy:ltä täksi vuodeksi.

Tavoitteena on lisätä Tampereen kansainvälistä tunnettuutta, kasvattaa kansainvälisten ja kotimaisten matkailijoiden määrää sekä lisätä suurtapahtumia ja kongresseja. Tähän pyritään muun muassa kehittämällä palvelutarjontaa- ja markkinointia, sekä edistämällä digitaalisia palveluja.

Visit Tampere Oy:n matkailu- ja tapahtumapalvelujen sopimuksen kokonaisarvo on yli kaksimiljoonaaneljäsataatuhatta euroa vuonna 2018. Päätökseen on varattu oikeus neuvotella sopimus uudelleen, jos kaupungin talouden tasapainottaminen sitä edellyttää.

Pirkanmaalla myös Nokia panostaa matkailuun keväällä.  Kaupunki on uudistamassa imagoaan matkailukaupunkina ja julkaisee huhtikuussa visitnokia.fi-nettisivut. Vetovoimatekijöinä ovat mm. Tapsan tahdit, kylpylähotelli Eden, Nokian työväenteatteri sekä Tehdas 108. Pohdinnassa on myös ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksien parantaminen.

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%