Uutiset

Poliisi pyytää havaintoja Tampereella kadonneesta urjalalaisesta miehestä

Poliisi pyytää havaintoja Tampereella kadonneesta urjalalaisesta miehestä

Sisä-Suomen poliisi etsii viime sunnuntaina 14.1 Tampereella kadonnutta miestä. Mies on Viron kansalainen, ja hänet on nähty viimeksi  Tampereella aamulla 14.1. Henkilön asuinpaikka on kuitenkin Urjalassa. Kaikki kohdehenkilöön tai henkilön käyttämään vaatetukseen liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan Valkeakosken poliisille virka-aikaan numeroon 029 544 5877 tai kiireellisessä tapauksessa hätänumeroon.

Poliisin antamien tuntomerkkien mukaan mies on syntynyt vuonna 1979. Muita tuntomerkkejä: paino 65 kg, pituus 167 cm, siniset silmät, tummat puolipitkät hiukset, parta. Katoamishetkellä henkilöllä oli päällään mustat maihinnousukengät, tummansininen takki ja maastokuviolliset housut. Oheisessa kuvassa henkilö esiintyy ilman partaa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>