Uutiset

Kangasalan Ruutanaan luvassa tilaa noin 150 omakotitalo- ja rivitaloasujalle

Kangasalan Ruutanaan luvassa tilaa noin 150 omakotitalo- ja rivitaloasujalle

Kangasalan kaupunginvaltuuston on hyväksynyt esityksen Korvenperän kaavasta, joka on luomassa tilaa noin 150 asukkaalle. Jo muutaman vuoden ajan suunnittelussa ollut kaava tuo omakotitaloasutusta Ruutanantien tuntumaan Ruutanassa Kangasalla. Kaava sisältää myös yhden rivitalokorttelin.

Kaava-alueen keskiosa jää virkistyskäyttöön ja voimalinja suoja-alueeksi. Kulku alueen itäosiin on järjestetty Ruutanantieltä, alueen länsiosan uusille tonteille kuljetaan Lakolammintien kautta sitä jatkamalla. Maanantaina 15.1 hyväksytystä kaavasta uutisoi Sydän-Hämeen Lehti.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>