Uutiset

Jenni Vartiainen, Juha Tapio ja Suvi Teräsniska Iskelmäparatiisiin!

today24.1.2018

share close

Jenni Vartiainen, Juha Tapio ja Suvi Teräsniska esiintyvät Iskelmäparatiisi 2018 -tapahtumassa[/caption]

Iskelmäparatiisi käynnistää kesäfestarikauden jo 16. kesänä peräkkäin. Luvassa on erityiskova artistikattaus.

Ensimmäiset SUN Radion taajuuksilla julkistetut artistit ova Juha Tapio, Jenni Vartiainen ja Suvi Teräsniska.

Juha Tapio aloittaa kesäfestivaalikeikkansa Iskelmäparatiisissa. Hänen juhlavuotensa on vauhdikas. Hän julkaisi joulukuussa uuden singlen ja kiertää loppuunvaaratun Sydän–juhlakiertueensa kanssa keväällä.

Karismaattinen esiintyjä, yksi Suomen menestyneimmistä naisartisteista Jenni Vartiainen on odotettu tähti Ikaalisissa.

Supersuosittu Suvi Teräsniska on voittanut lukuisia alan merkittäviä palkintoja, kuten Iskelmä-Finlandian, Emman ja Iskelmägaalan Vuoden naisartistin palkinnon. Hän tähdittää festivaalia jo toisena kesänä peräkkäin.

Vielottan lava on tänä kesänä tangokuninkaallisten! Estradille nousevat Tangokuningatar Saija Tuupanen, tangoprinsessa Tarja Lunnas, Tangokuningas Tomi Markkola sekä Tangokuningasfinalisti Jarkko Honkanen.

Iskelmäparatiisi julkistaa vielä lisää artisteja alkuvuodesta.

Täysin uutena palveluna on festivaalibussi, joka kuljettaa festarikävijät suoraan Tampereelta Ikaalisiin ja takaisin.

Festivaalipaikkana on tuttu Ikaalisten kylpylän rantamaisema, kauniin Kyrösjärven poukamassa. Festivaali järjestetään ensi kertaa Scandicin väreissä, kun perinteikäs kylpylä Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä vaihtoi joulukuussa omistajaa.

Tänä kesänä panostetaan paitsi artistikattaukseen myös VIP-palveluihin, jotka sijaitsevat festivaalin esiintymisalueen välittömässä läheisyydessä. Kylpylämajoituspaikat on perinteisesti myyty aina täyteen hyvissä ajoin keväällä.

”Lippujen ja majoituspakettien myynti starttaa tänään, ja odotamme todella innoissamme tulevaa kesää jolloin saamme tarjota vieraillemme viihdyttävän aikuisten festarin uusilla Scandicin tuomilla mausteilla. Nyt jos koskaan kannattaa tulla ja varata paikka nopeasti. Ikaalisten kylpylän puitteet mahdollistavat upean festarin”, kertoo Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylän johtaja Titta-Liina Gustafsson.

 

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%