Uutiset

Jenni Vartiainen, Juha Tapio ja Suvi Teräsniska Iskelmäparatiisiin!

Jenni Vartiainen, Juha Tapio ja Suvi Teräsniska Iskelmäparatiisiin!

Jenni Vartiainen, Juha Tapio ja Suvi Teräsniska esiintyvät Iskelmäparatiisi 2018 -tapahtumassa[/caption]

Iskelmäparatiisi käynnistää kesäfestarikauden jo 16. kesänä peräkkäin. Luvassa on erityiskova artistikattaus.

Ensimmäiset SUN Radion taajuuksilla julkistetut artistit ova Juha Tapio, Jenni Vartiainen ja Suvi Teräsniska.

Juha Tapio aloittaa kesäfestivaalikeikkansa Iskelmäparatiisissa. Hänen juhlavuotensa on vauhdikas. Hän julkaisi joulukuussa uuden singlen ja kiertää loppuunvaaratun Sydän–juhlakiertueensa kanssa keväällä.

Karismaattinen esiintyjä, yksi Suomen menestyneimmistä naisartisteista Jenni Vartiainen on odotettu tähti Ikaalisissa.

Supersuosittu Suvi Teräsniska on voittanut lukuisia alan merkittäviä palkintoja, kuten Iskelmä-Finlandian, Emman ja Iskelmägaalan Vuoden naisartistin palkinnon. Hän tähdittää festivaalia jo toisena kesänä peräkkäin.

Vielottan lava on tänä kesänä tangokuninkaallisten! Estradille nousevat Tangokuningatar Saija Tuupanen, tangoprinsessa Tarja Lunnas, Tangokuningas Tomi Markkola sekä Tangokuningasfinalisti Jarkko Honkanen.

Iskelmäparatiisi julkistaa vielä lisää artisteja alkuvuodesta.

Täysin uutena palveluna on festivaalibussi, joka kuljettaa festarikävijät suoraan Tampereelta Ikaalisiin ja takaisin.

Festivaalipaikkana on tuttu Ikaalisten kylpylän rantamaisema, kauniin Kyrösjärven poukamassa. Festivaali järjestetään ensi kertaa Scandicin väreissä, kun perinteikäs kylpylä Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä vaihtoi joulukuussa omistajaa.

Tänä kesänä panostetaan paitsi artistikattaukseen myös VIP-palveluihin, jotka sijaitsevat festivaalin esiintymisalueen välittömässä läheisyydessä. Kylpylämajoituspaikat on perinteisesti myyty aina täyteen hyvissä ajoin keväällä.

”Lippujen ja majoituspakettien myynti starttaa tänään, ja odotamme todella innoissamme tulevaa kesää jolloin saamme tarjota vieraillemme viihdyttävän aikuisten festarin uusilla Scandicin tuomilla mausteilla. Nyt jos koskaan kannattaa tulla ja varata paikka nopeasti. Ikaalisten kylpylän puitteet mahdollistavat upean festarin", kertoo Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylän johtaja Titta-Liina Gustafsson.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>