Uutiset

Nuorten oma Walkers-auto liikkuu Ylöjärvellä helmikuussa

Nuorten oma Walkers-auto liikkuu Ylöjärvellä helmikuussa

Matkailuautosta nuorten kohtaamispaikaksi muutettu Walkers-auto kohtaa nuoria kevään aikana. Kulkupeli on liikkunut Tampereen ympäryskunnissa viime keväästä asti. Marras-joulukuun aikana se kohtasi pelkästään Tampereella lähes 1000 nuorta. Liikkeellä on oltu myös Lempäälässä, Vesilahdessa, Nokialla, Kangasalla, Orivedellä ja Hämeenkyrössä.

Walkers-auto liikkuu sinne, missä nuoret ovat ja tuo turvallisia aikuisia heidän luokseen. Nuorisopalveluiden työntekijöiden avuksi on koulutettu vapaaehtoisia aikuisia mukaan toimintaan. Auto liikkuu Ylöjärvellä helmikuun aikana Ylöjärvellä. Maalis- ja huhtikuun aikana Walkers-auto on Pirkkalan nuorisopalveluiden käytössä.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>