Uutiset

Nuorten oma Walkers-auto liikkuu Ylöjärvellä helmikuussa

Nuorten oma Walkers-auto liikkuu Ylöjärvellä helmikuussa

Matkailuautosta nuorten kohtaamispaikaksi muutettu Walkers-auto kohtaa nuoria kevään aikana. Kulkupeli on liikkunut Tampereen ympäryskunnissa viime keväästä asti. Marras-joulukuun aikana se kohtasi pelkästään Tampereella lähes 1000 nuorta. Liikkeellä on oltu myös Lempäälässä, Vesilahdessa, Nokialla, Kangasalla, Orivedellä ja Hämeenkyrössä.

Walkers-auto liikkuu sinne, missä nuoret ovat ja tuo turvallisia aikuisia heidän luokseen. Nuorisopalveluiden työntekijöiden avuksi on koulutettu vapaaehtoisia aikuisia mukaan toimintaan. Auto liikkuu Ylöjärvellä helmikuun aikana Ylöjärvellä. Maalis- ja huhtikuun aikana Walkers-auto on Pirkkalan nuorisopalveluiden käytössä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>