Uutiset

Sisä-Suomen poliisi varoittaa jälleen valepoliiseista – tietoja ei pidä antaa

today25.1.2018

share close

Sisä-Suomen poliisi tutkii epäiltyä petosrikoskokonaisuutta, jossa lukuisia henkilöitä, lähinnä ikääntyneitä, on erehdytetty antamaan nettipankkitunnuksensa ja avainlukunsa poliisina esiintyneille epäillyille.

Esitutkinnassa on saatu selville, että tämän hetkinen uhreille aiheutunut vahinko on noin 70 000 euroa. Poliisi on ottanut kiinni ja Pirkanmaan käräjäoikeus on vanginnut neljä henkilöä. Kaksi miestä ja kaksi naista.

Poliisi painottaa jälleen kerran vakavasti, että poliisi ei koskaan kysy asiakkailta heidän nettipankkitunnuksiaan tai tiliavaimiaan puhelimitse tai millään muullakaan tavalla eikä millään kuviteltavissa olevalla syyllä.

Yleisöä pyydetään levittämään tätä tietoa aktiivisesti kaikilla käytettävissä olevilla sosiaalisen median välineillä. Samalla pyydetään, että lähiomaiset ottavat asian puheeksi omien ikääntyneiden sukulaistensa kanssa ja kehottavat suureen varovaisuuteen, mikäli joku ottaa yhteyttä ja yrittää saada mainittuja tietoja. Soittaja saattaa esiintyä myös muuna kuin poliisina.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%