Uutiset

Varkaat liikkeellä Sastamalan Mouhijärvellä ja Horniossa

Varkaat liikkeellä Sastamalan Mouhijärvellä ja Horniossa

Sastamalassa Mouhijärvellä ja Horniossa on liikkunut varkaita, tiedottaa Sisä-Suomen poliisi.

Keskiviikkona aamuyöstä neljän jälkeen murtauduttiin Mouhijärvellä Lampelantiellä lounaskahvilaan ikkuna rikkomalla. Saaliiksi oli saatu mm. kassakone ja muutama sata euroa rahaa.

Aamuyöllä kuuden jälkeen oli tunkeuduttu Pikku-Hyynilän alueella omakotitaloon, josta useampi henkilö poistui kiireellä asunnon omistajan herättyä.

Poliisi mukaan samalla alueella oli murtauduttu myös kahteen vapaa-ajan asuntoon mutta toistaiseksi ei ole tietoa anastetusta omaisuudesta.

Lisäksi saman yönä oli anastettu Horniontien varrella olleesta metsäkoneesta työvalot ja lukitusta laatikosta työkalut. Horniontien varrella tunkeuduttu myös kiinteistön ulkovarastoon mutta anastetusta omaisuudesta ei ole tietoa.

Poliisi toivoo havaintoja Pikku-Hyynilän alueella keskiviikon vastaisena yönä nähdystä punaisesta henkilöautosta ja sen liikkeistä sekä Horniontiellä keskiviikkona yöllä liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista. Tiedot voi ilmoittaa Sastamalan poliisiasemalle p. 0295 415027 tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>