Uutiset

Aitajuoksun maailmanmestari kilpailee Pirkkahallissa 10. helmikuuta

Aitajuoksun maailmanmestari kilpailee Pirkkahallissa 10. helmikuuta

Norjalainen aitajuoksutähti Karsten Warholm juoksee 300 metrin aidat ja tavoittelee huippuaikaa Pirkkahallissa 10. helmikuuta. Hän juoksee Tampereen Urheilijat -38:n avoimissa Pirkanmaan hallikisoissa.

- Warholmin tulo on nyt vahvistettu, kertoo TU-38:n urheilutoimenjohtaja Mika Pelto Yleisurheilu.fi-nettisivustolle.

Warholm pinkoi Pirkka-hallissa viime talvena 300 metrin aidat aikaan 34,92. Tulos sivuaa harvemmin kilpailun hallimatkan kaikkien aikojen parasta tulosta, jonka Etelä-Afrikan Llewellyn Herbert juoksi Pirkkahallissa vuonna 1999. Nyt Warholmin tavoite on rikkoa tuo aika.

 

Viime kesänä Warholm, 21, voitti 400 metrin aidat Lontoossa MM-kilpailuissa ja Puolan Bydgoszczissa 22-vuotiaiden EM-kisoissa. Syyskesällä Zürichissä löytyi vielä virtaa pudottaa ennätys lukemiin 48,22.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>