Uutiset

Lastenkulttuurin tapahtumakuukausi käyntiin Pirkanmaalla

Lastenkulttuurin tapahtumakuukausi käyntiin Pirkanmaalla

Lasten tapahtumakuukausi Pirkkaset alkaa tänään. Koko helmikuun kestävän tapahtumasarjan tämän vuoden teema on "sanoilla seikkailuun". Aiheella kannustaa sekä lapsia että aikuisia tarttumaan kirjoihin ja tutkimaan tarinoita.

Lasten Pirkkaset -lastenkulttuurikuukausi on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurifestivaali, jonka aikana järjestetään eri taiteenalojen tapahtumia, esityksiä, kursseja, näyttelyitä ja paljon muuta lapsille ja perheille ympäri Pirkanmaata. Kuukauden tavoitteena on tarjota helposti lähestyttävää kulttuuria ja taidetta sekä nostaa esiin kunnissa tehtävää lastenkulttuurityötä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>