Uutiset

Reino Bragge Teatterikesän johtoon

Reino Bragge Teatterikesän johtoon

Tampereen Teatterikesä ry:n hallitus on järjestäytymiskokouksessaan 31.1.2018 valinnut puheenjohtajakseen vuodelle 2018 Tampereen Teatterin johtajan Reino Braggen. Bragge on järjestyksessään kuudes Teatterikesän hallituksen puheenjohtaja. Varapuheenjohtajaksi valittiin Tampereen Työväen Teatterin johtaja Maarit Pyökäri.

Festivaalin hallitukseen kuuluvat edellä mainittujen lisäksi jäsenjärjestöjen edustajina teatterityön professori Pauliina Hulkko, teatterinjohtaja Panu Raipia ja näyttelijä Pentti Helin. Tampereen kaupungin hallituksen nimeämät edustajat ovat toimittaja Mikko Närhi, yhteisöpäällikkö Jarmo Puskala, kunnallisneuvos Irja Tulonen, tuotespesialisti Joni Lehtimäki sekä uusina jäseninä näyttelijä-laulaja Aku-Paulus Sajakorpi ja kulttuurituotannon lehtori Jussi Kareinen.

Festivaalin 50-vuotisjuhlavuoden Pääohjelmisto julkistetaan toukokuun alussa

Vuonna 1968 perustettu Tampereen Teatterikesä viettää tänä vuonna 50-vuotisjuhlia. Festivaalin Pääohjelmiston suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Esitysvalinnoista vastaa taiteellinen johtoryhmä, Miko Jaakkola, Hilkka-Liisa Iivanainen ja Aleksis Meaney, yhdessä toiminnanjohtaja Hanna Rosendahlin kanssa. Esitysvalinnat julkistetaan tiedotustilaisuudessa 4. toukokuuta. Samalla julkistetaan myös Ohjelmateltan esitykset.

Tampereen 50. Teatterikesä järjestetään 6.–12. elokuuta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>