Uutiset

Reino Bragge Teatterikesän johtoon

today1.2.2018

share close

Tampereen Teatterikesä ry:n hallitus on järjestäytymiskokouksessaan 31.1.2018 valinnut puheenjohtajakseen vuodelle 2018 Tampereen Teatterin johtajan Reino Braggen. Bragge on järjestyksessään kuudes Teatterikesän hallituksen puheenjohtaja. Varapuheenjohtajaksi valittiin Tampereen Työväen Teatterin johtaja Maarit Pyökäri.

Festivaalin hallitukseen kuuluvat edellä mainittujen lisäksi jäsenjärjestöjen edustajina teatterityön professori Pauliina Hulkko, teatterinjohtaja Panu Raipia ja näyttelijä Pentti Helin. Tampereen kaupungin hallituksen nimeämät edustajat ovat toimittaja Mikko Närhi, yhteisöpäällikkö Jarmo Puskala, kunnallisneuvos Irja Tulonen, tuotespesialisti Joni Lehtimäki sekä uusina jäseninä näyttelijä-laulaja Aku-Paulus Sajakorpi ja kulttuurituotannon lehtori Jussi Kareinen.

Festivaalin 50-vuotisjuhlavuoden Pääohjelmisto julkistetaan toukokuun alussa

Vuonna 1968 perustettu Tampereen Teatterikesä viettää tänä vuonna 50-vuotisjuhlia. Festivaalin Pääohjelmiston suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Esitysvalinnoista vastaa taiteellinen johtoryhmä, Miko Jaakkola, Hilkka-Liisa Iivanainen ja Aleksis Meaney, yhdessä toiminnanjohtaja Hanna Rosendahlin kanssa. Esitysvalinnat julkistetaan tiedotustilaisuudessa 4. toukokuuta. Samalla julkistetaan myös Ohjelmateltan esitykset.

Tampereen 50. Teatterikesä järjestetään 6.–12. elokuuta.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%