Uutiset

Pyynikin Trikoon kiinteistö sijoitusyhtiölle

Pyynikin Trikoon kiinteistö sijoitusyhtiölle

Työeläkevakuutusyhtiö  Varma on sopinut Pyynikin Trikoon kiinteistön myymisestä Aberdeen Standard Investmentsin hallinnoimalle yhtiölle. Pyynikin Trikoon on tarkoitus siirtyä uudelle omistajalle vuoden 2018 maaliskuun alussa.

Pyynikin Trikoon entinen teollisuusalue sijaitsee Tampereen keskustan läheisyydessä, Pyhäjärven rannassa. Alueen rakennuksissa on vuokrapinta-alaa noin 34 000 neliömetriä. Niissä toimii erilaisia palveluja, toimistoja, työpajoja, pienvarastoja ja suosittu ravintola 4Vuodenaikaa Pyynikki. Alueen huonokuntoiset rakennukset tarvitsevat lähivuosina peruskorjausta, ja sen vajaakäyttö on kasvanut viime aikoina.

Aberdeen on aloittanut Pyynikin Trikoon alueella kartoitustyöt tulevia kehitysprojekteja varten. Tarkoituksena on käyttää tämä vuosi suunnitteluun ja aloittaa ensimmäisen vaiheen rakennustyöt vuoden vaihteen tienoilla. Ensimmäisten uusien asuntojen on suunniteltu valmistuvan 2020.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>