Uutiset

Ylityökielto saattaa näkyä Nysse-liikenteessä puuttuvina yksittäisinä vuoroina

today6.2.2018

share close

Tampereen seudun joukkoliikenteessä saattaa jäädä yksittäisiä aikataulunmukaisia lähtöjä ajamatta Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n jäsenilleen asettaman ylityö- ja vuoronvaihtokiellon vuoksi. Valtaosa Tampereen Kaupunkiliikenteen (TKL) kuljettajista on JHL:n jäseniä.

Kielto tarkoittaa esimerkiksi sitä, että yllättäviä sairauspoissaoloja ei voida paikata ylitöillä. Vuoronvaihtokiellon vuoksi mahdollisuudet vaikuttaa siihen, mitkä lähdöt jäävät ajamatta, ovat rajalliset. Sairaustapauksissa tilanteet tulevat usein eteen yllättäen, jolloin ajamatta jäävät lähdöt saattavat selvitä vasta samana päivänä.

Tampereen Kaupunkiliikenne pahoittelee työtaistelutoimenpiteestä mahdollisesti matkustajille aiheutuvaa haittaa.

JHL ilmoitti torstaina kunta-alaa koskevasta ylityökiellosta, joka alkoi maanantaina 5.2.2018 klo 6.00. Kielto on voimassa toistaiseksi. Kiellon taustalla ovat meneillään olevat kunta-alan työehtosopimusneuvottelut.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%