Uutiset

Kantolan Tapahtumapuisto valmistautuu kesään, megakonsertteja ei nähdä

Kantolan Tapahtumapuisto valmistautuu kesään, megakonsertteja ei nähdä

Hämeenlinnassa Kantolan Tapahtumapuisto valmistautuu parhaillaan tulevaan kesään. Kauden aloittaa huhtikuussa Sirkus Finlandia, toukokuussa jatkaa jo perinteeksi muodostunut Highland Games ja monia pienempiä tapahtumia lisätään kalenteriin kevään mittaan.

Kantolan Tapahtumapuistossa on vieraillut yhteensä jo yli 140 000 ihmistä. Paikalla on järjestetty mm. AC/DC:n, Iron Maidenin ja Guns N` Rosesin konsertit. Tulevana kesänä jättiluokan esiintyjiä ei Kantolassa kuitenkaan nähdä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>