Uutiset

Monilajinen Ilves keskittää fanituotemyynnin uuteen Kalevan myymälään

today7.2.2018

share close

Ilves-perheen yhteinen fanituotemyymälä aloittaa toimintansa tänä keväänä Sammonkadun ja Kaupinkadun risteyksen tuntumassa.

Tampereen Kalevassa, osoitteessa Kaupinkatu 40 sijaitsevassa uudessa myymälässä on liiketilaa katutasossa yhteensä 100 m2. Liikkeen läheisyydessä on myös ilmaista pysäköintitilaa autoille.

Myymälä kokoaa seuran kaikkien lajien kannattajatuotteet ensimmäistä kertaa yhteen paikkaan. Näin se palvelee koko Ilves-perheen fanituotemyyntiä.

– Yhteinen myyntipaikka tukee vahvasti strategiaamme Ilves ry:ssä. Jatkossa kaikki seuramme fanituotteet saa hankittua saman katon alta. Tämä vahvistaa ennen kaikkea yhteisöllisyyttä, kertoo Ilves ry:n puheenjohtaja Kari Pansio.

Ilves Edustus Oy:n toimitusjohtaja Tomi Erolan mukaan tilaa yhteiselle myymälälle on etsitty jo jonkin aikaa. Yksi tärkeä tekijä oli liikkeen sijainti. Kalevassa se palvelee hyvin Ilveksen liigajalkapallon tarpeita, koska liike on lähellä Tammelan stadionia.

Myös Ilveksen liigajääkiekon kannattajatuotteiden saatavuus paranee uuden myymälän avaamisen myötä. Hakametsän jäähallin Ilves-kauppa on kooltaan varsin pieni, joten jatkossa asiakkailla on parempi mahdollisuus sekä tutustua tuotteisiin että sovittaa niitä.

– Nyt kaikki seuran kannattajatuotteet saavat ansaitsemansa tilan ja esillepanon. Haluamme tarjota seuran vaatteita ja tuotteita kaikille Ilves-faneille lajista riippumatta, kertoo fanituotekaupan vastaava Satu Laakso.

As Oy Sammonkartanon taloyhtiössä tehdään parhaillaan julkisivuremonttia. Uuden Ilves-myymälän avajaisia on tarkoitus viettää myöhemmin keväällä.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%