Uutiset

Vesi saattaa samentua tilapäisesti Itä-Tampereella, keskustassa ja Hervannassa helmikuussa

Vesi saattaa samentua tilapäisesti Itä-Tampereella, keskustassa ja Hervannassa helmikuussa

Tampereen Kaupinojan uusitulla pintavesilaitoksella jatketaan koeajoja keskiviikosta 7.2.2018 alkaen. Koeajot jatkuvat helmikuun ajan. Koeajoista johtuen veden virtaussuunnat voivat vesijohtoverkostossa muuttua lähinnä keskustassa, Hervannassa ja Itä-Tampereella. Putkista voi irrota sinne kertynyttä sakkaa, joka hetkellisesti samentaa vettä. Sameus poistuu juoksuttamalla vettä hanasta.

Kaupinojan pintavesilaitoksella on parhaillaan käynnissä on koekäyttö, jonka aikana prosessi testataan ja vedentuotantoa optimoidaan. Kaupinojan laitoksen valmistuttua se toimii Tampereen Veden toisena päävesilaitoksena Ruskon pintavesilaitoksen rinnalla.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>