Uutiset

BC Nokialle komea päänahka Korisliigassa

today8.2.2018

share close

BC Nokia otti miesten Korisliigassa makean kotivoiton, kun se kukisti sarjassa toisena olevan Helsinki Seagullsin 85-75 (45-33).

Aapeli ”Kaapelinpalanen” Alanen ja kolmosessa rikottu Leyton Hammonds vetivät eron neljään vapaaheittoviivalta, kunnes vikkeläkinttuinen Vincent Council pisti puolustajansa kompastelemaan omiin jalkoihinsa kädenvaihdollaan ja nousten kolmoseen, jolla ero venyi seitsemään pisteeseen 78-71. Seagullsin aikalisän jälkeen Daniel Dolenc ja Dragan Labovic venyttivät eroa entisestään korin läheisyydestä, kunnes Alanen ajoi laidasta kohti koria veivaten voiton lopullisesti Näädille.

Näädät ehti jo kerätä 16 pisteen johdon kolmannella neljänneksellä, mutta sinnikäs Seagulls kiri päätösneljänneksellä eron tasoihin. Vieraiden kirivaiheessa Näätien heitot kolisivat järjestään raudoissa.

– Saimme siinä vaiheessa ihan hyviä heittoja, mutta ne vain menivät ohitse. Jos niistä muutama olisi mennyt sisään, niin sitä kiriä ei välttämättä olisi tullut. Tällä kaudella olemme huonoina jaksoina laittaneet pään maahan ja lopettaneet puolustamisen, mutta tänään sitä ei tapahtunut, sanoo päävalmentaja Ville Tuominen.

Näädillä on edessä ennen maajoukkuetaukoa vielä kolme kivenkovaa ottelua, joista seuraavassa nokialaiset matkustavat Korisliigan kärkipaikkaa pitävän Salon Vilppaan vieraaksi ensi lauantaina.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%