Uutiset

BC Nokialle komea päänahka Korisliigassa

BC Nokialle komea päänahka Korisliigassa

BC Nokia otti miesten Korisliigassa makean kotivoiton, kun se kukisti sarjassa toisena olevan Helsinki Seagullsin 85-75 (45-33).

Aapeli ”Kaapelinpalanen” Alanen ja kolmosessa rikottu Leyton Hammonds vetivät eron neljään vapaaheittoviivalta, kunnes vikkeläkinttuinen Vincent Council pisti puolustajansa kompastelemaan omiin jalkoihinsa kädenvaihdollaan ja nousten kolmoseen, jolla ero venyi seitsemään pisteeseen 78-71. Seagullsin aikalisän jälkeen Daniel Dolenc ja Dragan Labovic venyttivät eroa entisestään korin läheisyydestä, kunnes Alanen ajoi laidasta kohti koria veivaten voiton lopullisesti Näädille.

Näädät ehti jo kerätä 16 pisteen johdon kolmannella neljänneksellä, mutta sinnikäs Seagulls kiri päätösneljänneksellä eron tasoihin. Vieraiden kirivaiheessa Näätien heitot kolisivat järjestään raudoissa.

– Saimme siinä vaiheessa ihan hyviä heittoja, mutta ne vain menivät ohitse. Jos niistä muutama olisi mennyt sisään, niin sitä kiriä ei välttämättä olisi tullut. Tällä kaudella olemme huonoina jaksoina laittaneet pään maahan ja lopettaneet puolustamisen, mutta tänään sitä ei tapahtunut, sanoo päävalmentaja Ville Tuominen.

Näädillä on edessä ennen maajoukkuetaukoa vielä kolme kivenkovaa ottelua, joista seuraavassa nokialaiset matkustavat Korisliigan kärkipaikkaa pitävän Salon Vilppaan vieraaksi ensi lauantaina.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>