Uutiset

Supermessuilla otetaan hyppy kesään

Supermessuilla otetaan hyppy kesään

Messuille parvekkeet suunnittelee Niina Autti Kukkakauppa Broncosta. Kuva: Pirita Aho[/caption]

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään Supermessut 20.-22.4.2018.  Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävässä tapahtumakokonaisuudessa on mukana lähes 500 näytteilleasettajaa.

Huhtikuisen superviikonlopun muodostavat perinteikäs Puutarha, 10. kertaa järjestettävät Kotimaan Matkailumessut, viime keväänä debytoinut Design- ja käsityötori, klassikkotapahtuma Keräily sekä upouusi Platta-levymessut.

Supermessujen kevään 2018 uutuus on C-hallissa järjestettävä musiikkiin ja erityisesti levyihin keskittyvä Platta. Tapahtuman päätuotteita ovat käytetyt levyt, lähinnä vinyyli- ja CD-muodossa, sekä DVD:t, Blu-rayt ja muu musiikkiin liittyvä keräilytavara. Näytteilleasettajia tapahtumaan odotetaan noin sataa.

Puutarha-messujen näyttävä uutuus on A-halliin rakentuva kerrostalo, jonka parvekkeissa näkyvät kauden kuumimmat parveketrendit. Messuille toteutetaan kahdeksan parveketta, joiden kuvitteelliset asukkaat ovat eri-ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Messuilla nähdään, miten oman persoonan voi somistaa esille parvekkeellekin. Asukkaina kodeissa ovat muun muassa maailmaa nähnyt nuori seikkailijatar-surffari ja intohimoinen kierrättäjäpariskunta. Parvekkeet henkivät myös tämän hetken sisustus- ja kasvitrendejä.

Vuonna 2016 Supermessuilla oli lähes 21 000 kävijää.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>