Uutiset

Supermessuilla otetaan hyppy kesään

today8.2.2018

share close

Messuille parvekkeet suunnittelee Niina Autti Kukkakauppa Broncosta. Kuva: Pirita Aho[/caption]

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään Supermessut 20.-22.4.2018.  Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävässä tapahtumakokonaisuudessa on mukana lähes 500 näytteilleasettajaa.

Huhtikuisen superviikonlopun muodostavat perinteikäs Puutarha, 10. kertaa järjestettävät Kotimaan Matkailumessut, viime keväänä debytoinut Design- ja käsityötori, klassikkotapahtuma Keräily sekä upouusi Platta-levymessut.

Supermessujen kevään 2018 uutuus on C-hallissa järjestettävä musiikkiin ja erityisesti levyihin keskittyvä Platta. Tapahtuman päätuotteita ovat käytetyt levyt, lähinnä vinyyli- ja CD-muodossa, sekä DVD:t, Blu-rayt ja muu musiikkiin liittyvä keräilytavara. Näytteilleasettajia tapahtumaan odotetaan noin sataa.

Puutarha-messujen näyttävä uutuus on A-halliin rakentuva kerrostalo, jonka parvekkeissa näkyvät kauden kuumimmat parveketrendit. Messuille toteutetaan kahdeksan parveketta, joiden kuvitteelliset asukkaat ovat eri-ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Messuilla nähdään, miten oman persoonan voi somistaa esille parvekkeellekin. Asukkaina kodeissa ovat muun muassa maailmaa nähnyt nuori seikkailijatar-surffari ja intohimoinen kierrättäjäpariskunta. Parvekkeet henkivät myös tämän hetken sisustus- ja kasvitrendejä.

Vuonna 2016 Supermessuilla oli lähes 21 000 kävijää.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%