Uutiset

Kunta-alan ylityö- ja vuoronvaihtokielto päättynyt, neuvotteluissa sopu työehdoista

Kunta-alan ylityö- ja vuoronvaihtokielto päättynyt, neuvotteluissa sopu työehdoista

Kunta-alan neuvotteluissa on saatu sopu työehdoista. Suomen lähi- ja perushoitajaliitto Super ja sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö Tehy tiedottivat torstaina illalla, että kaikki päätavoitteet etenivät ja kokonaisuuteen voi olla tyytyväinen.

Super ja Tehy ilmoittivat samalla, että kunta-alan ylityö- ja vuoronvaihtokielto päättyy välittömästi. Palkkaratkaisu mukailee yleistä linjaa. Sopimuskausi kestää kaksi vuotta ja kaksi kuukautta. Lisäksi tulee paikalliseen tuloksellisuuteen liittyvä kertaerä, joka on keskimäärin kuntatyöntekijälle 260 euroa kahdessa vuodessa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>