Uutiset

Raitiotietöistä aiheutunut vesijohtovaurio korjattu, ensi viikolla luvassa mm. puiden kaatoja

Raitiotietöistä aiheutunut vesijohtovaurio korjattu, ensi viikolla luvassa mm. puiden kaatoja

Tampereen Hämeenkadulla raitiotietöistä aiheutunut vesijohtovaurio on saatu korjattua. Korjaustöiden johdosta vedessä saattaa vielä esiintyä lyhytaikaista samentumista. Haitta poistuu vettä juoksuttamalla.

Ensi viikolla ratikkatyöt jatkuvat mm. puiden kaadoilla. Puita kaadetaan Teiskontiellä Sammonaukion ja Uimalankadun väliseltä alueelta sekä Sammonkadulla koko kadun mitalta.Puiden kaadon ajan kaduilla on muuttuneita ajojärjestelyjä. Töiden kesto on kaikkiaan noin kolme viikkoa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>