Uutiset

Kuljettaja törmäili bensapumppuun Nokialla

Kuljettaja törmäili bensapumppuun Nokialla

Poliisille tehtiin ilmoitus Sorvantielllä sijaitsevalta huoltoasemalta maanantai-iltana. Ilmoituksen mukaan henkilöauto törmäsi bensapumppuun ja poistui paikalta. Tapahtumapaikalla selvisi, että nainen oli tankannut normaalisti, mutta pihasta lähtiessään törmäsi bensapumppuun niin, että sen kuoret olivat pudonneet maahan.

Poliisipartio pysäytti paikalta poistuneen auton hetkeä myöhemmin Tampereen puolella ja sen kuljettajaksi ilmeni 1980-luvulla syntynyt nainen. Lisäksi selvisi, että naisen kuljettamasta autosta oli omistajan vaihdoksen johdosta jätetty tekemättä rekisteritietoilmoitus. Tapahtunutta tutkitaan liikennerikkomuksena ja ajoneuvorikkomuksena.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>