Uutiset

Matkamäärät kasvussa Tampere-Riihimäki välillä, VR laskee lippujen hintoja

Matkamäärät kasvussa Tampere-Riihimäki välillä, VR laskee lippujen hintoja

VR laskee lähijunien lippujen hintoja. Helsingistä Tampereen ja Lahden suuntaan kulkevien VR:n lähijunien kaikkien lippujen hinnat laskevat 10 prosenttia. Kasvavat matkustajamäärät ja parantunut tehokkuus mahdollistavat pysyvästi edullisemman hintatason.

Hinnanlaskun yhteydessä myös VR lähiliikenteen sarjalipun voimassaoloaika tuplaantuu. Matkamäärien kasvu on ollut kiihtyvää mm. Riihimäki–Tampere-reitillä, joka tuli osaksi VR lähiliikennettä viime kesäkuussa 2017. Lähiliikenteessä tehtiin viime vuonna lähes kahdeksan miljoonaa matkaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>