Raitiotie Santalahdessa Rantatien rinnalle, Paasikiventien ylitys sillalla Hiedanrantaan

Tampereen raitiotien läntinen osuus linjataan kulkevaksi vaihtoehdon Silta mukaisesti Santalahden alueella Rantatien rinnalla. Lännenpänä raitiotie ylittää Paasikiventien kohti Hiedanrantaa ja Lentävänniemeä. Kaupunginhallitus päätti linjauksesta eilisessä kehittämiskokouksessaan.

Samalla asetettiin tavoiteaikatauluksi, että raitiotiejärjestelmän osan 2 rakentamisesta päätetään valtuustossa viimeistään lokakuussa 2020. Läntisen osuuden linjauksesta selvitettiin ja vertailtiin neljä vaihtoehtoa. Silta-vaihtoehto on edullisin ja noudattelee eniten aikanaan yleissuunnitelmassa esitettyä linjausta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>