Uutiset

Tampere houkuttelee elokuvatuotantoja uudella kannustimella

Tampere houkuttelee elokuvatuotantoja uudella kannustimella

Tampere houkuttelee av-tuotantoja uudenlaisella kannustimella. Tarkoituksena on houkutella lisää paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä tuotantoja Tampereen seudulle. Kannustimen kautta audiovisuaalinen tuotanto voi saada takaisin osan kuluista, jotka se on käyttänyt palkkoihin ja palveluostoihin Tampereen seudulla.

Lisääntyvien tuotantojen ansiosta Tampere näkyy nykyistä enemmän elokuvissa ja tv-sarjoissa, mikä odotetaan lisäävän alueen tunnettuutta ja houkuttelevuutta. Kannustimen käyttöä hallinnoi Film Tampere, joka on osa Business Tampereen toimintaa. Päätökset myönnettävistä tuista tekee Tampereen kaupunki.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>