Uutiset

Kuljetusala haluaa parempaa tiestöä, kutsuu ammattiautoilijoita hiljaiseen hetkeen

today15.2.2018

share close

Kuluva talvi on vaatinut ihmishenkiä johtuen tienpinnan liukkaudesta. Myös raskaan liikenteen ammattilaisia on menehtynyt onnettomuuksissa, jotka olisi voitu välttää turvallisissa tieolosuhteissa. Työnsä vuoksi ajavilla ovat keskimääräistä suurempi riski loukkaantua huonoissa keliolosuhteissa, sillä heillä ei yleensä ole muita vaihtoehtoja kuin olla tien päällä.

Nykyisissä talvioloissa edes ammattilaisen ennakoiva ajotapa ei aina takaa turvallista matkaa. Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL vaatii tiestön talvihoidon perusteellista uudistamista ja kutsuu kaikki ammatikseen tiellä liikkuvat kymmenen minuutin hiljaiseen hetkeen huomenna kello kaksitoista. Hetkellä muistetaan liikenteessä loukkaantuneita tai menehtyneitä ja heidän läheisiään.

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%