Uutiset

Kuljetusala haluaa parempaa tiestöä, kutsuu ammattiautoilijoita hiljaiseen hetkeen

Kuljetusala haluaa parempaa tiestöä, kutsuu ammattiautoilijoita hiljaiseen hetkeen

Kuluva talvi on vaatinut ihmishenkiä johtuen tienpinnan liukkaudesta. Myös raskaan liikenteen ammattilaisia on menehtynyt onnettomuuksissa, jotka olisi voitu välttää turvallisissa tieolosuhteissa. Työnsä vuoksi ajavilla ovat keskimääräistä suurempi riski loukkaantua huonoissa keliolosuhteissa, sillä heillä ei yleensä ole muita vaihtoehtoja kuin olla tien päällä.

Nykyisissä talvioloissa edes ammattilaisen ennakoiva ajotapa ei aina takaa turvallista matkaa. Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL vaatii tiestön talvihoidon perusteellista uudistamista ja kutsuu kaikki ammatikseen tiellä liikkuvat kymmenen minuutin hiljaiseen hetkeen huomenna kello kaksitoista. Hetkellä muistetaan liikenteessä loukkaantuneita tai menehtyneitä ja heidän läheisiään.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>