Uutiset

Tampereen kaupunki luovutti Tampereen ammattikorkeakoulu Oy:n osakkeet Tampereen korkeakoulusäätiölle

today15.2.2018

share close

Tampereen kaupungin konsernijohtaja Juha Yli-Rajala ja Tampereen korkeakoulusäätiön hallituksen puheenjohtaja Marja Makarow allekirjoittivat 15. helmikuuta 2018 sopimuksen, jolla kaupungin omistuksessa oleva Tampereen ammattikorkeakoulu Oy:n osakekanta luovutettiin Tampereen korkeakoulusäätiölle.

Tilintarkastusyhteisö KPMG on määritellyt Tampereen ammattikorkeakoulu Oy:n osakekannan arvoksi 60,608 miljoonaa euroa, josta kaupungin omistaman osakekannan arvo oli 52,728 miljoonaa euroa. Luovutuksen arvo kirjataan peruspääomaan.

Tehdyllä sopimuksella siirrettiin ammattikorkeakoulun omistajuuteen liittyvät vastuut Tampereen kaupungilta Tampereen korkeakoulusäätiölle. Lainsäätäjän tavoitteena on luoda korkeakoulukokonaisuus, joka mahdollistaa tavoitteellisen strategisen johtamisen.

 

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%