Uutiset

Sappee uudistaa palveluitaan

Sappee uudistaa palveluitaan

Kuva: Sappeen Matkailukeskus[/caption]

Pälkäneläinen Sappeen matkailukeskus parantaa rinnepalveluitaan tulevana talvena avattavalla Family Park rinnealueella. Family Park on koko perheen rinnealue, joka sisältää neljä eri tyyppistä rinnettä sekä pulkkamäen ja karusellin.

Family Parkista löytyy Hupsisrinne, joka on suunnattu laskettelun ensimetrejä ottaville laskijoille. Rossirinne, joka on nimensä mukaisesti Crossrata-hengessä, mutta pienemmässä mittakaavassa tehty rinne lumikumpuineen, kallistettuine kurveineen ja erityyppisin virike-elementein rakennettu rinne. Somparinne, joka on tarkoitettu laskettelijoille, jotka ottavat ensimetrien jälkeen jo seuraavia laskettelunaskelia. Rinteestä löytyy pysyvä pehmustetuin portein varustettu pujottelu/seikkailurata. Funslope, jonka inspiraationa on toiminut hiihtokeskuksen Snow Parkit.
Funslopesta löytyvät erittäin helpot yli liu’uttavat pressit ja pienet hyppykummut sekä helppo Crossrata.

Family Parkista löytyy myös lumetettu ja päivittäin rinnekoneella kunnossa pidetty pulkkamäki. Ensi askeleita suksella liukumiseen voi ottaa myös alueella olevassa karusellissa, jossa voi myös nauttia talven riemusta pulkankin voimin.

Family Parkiin pääsee maksutta voimassa olevalla päivä-, tunti- ja kausikortilla tai erikseen ostettavalla 10/12 euron hintaisella aluelipulla. Family Park on ilmainen alle 4-vuotiaille lapsille.

Koko uudistuksen investoinnin arvo on n. 300 000 euroa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>